2009. márc. 10.

Kedvenc Rövid Bukfenc - KisfilmFelhő

.



Bármerre nyúltam keresgélés közben, sorra olyan kisfilmekre akadtam, amik bizonyítják: itt a tavasz (...dagad a fasz - ahogy a jeles költő folytatja), azaz nem más lesz most a fő téma, mint a szerelem, ó jessz. Lesz azért más is, jóvanna.

De mielőtt belevágnék a szerelmes témába, jöjjön az az animáció, ami mindent visz! Feltétlenül és okvetlenül látni kell, nincs mit hozzáfűznöm, respect az alkotónak, Grzegorz Jonkajtys-nak. Nézzétek meg, aztán temessétek az arcotokat a tenyeretekbe, miközben azt mondjátok: Baaaa.......meeeeeeg! Ark a címe és ide kell kattanni:
http://www.openfilm.com/videos/ark/

Most pedig egy olyan jön, amitől a szív elszorul. Kis aranyos. Nagyon jó ötlet! Egy üdítőital által szponzorált kisfilm fesztiválra készült a
Signs, ide klikk: http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY

A most következő pedig egyszerűen tökéletes! De tényleg. A francia Cube csapat jegyzi, készítette Louis Clichy. Az animációtól kezdve, a történeten át lenyűgöző. Na és a zene...Edith Piaf és Théo Sarapo teszik fel a nagy kérdést: A quoi ça sert l'amour? , azaz: Mire jó a szerelem? - több sem kell. Nézzétek és gyönyörködjetek:
http://www.cube-creative.fr/index.php?t=m&fid=13&l=fr&lf=18,87,32,30,13,22,

Ez is szerelem, benne van az új, a régi, meg a nő. Börsök Enikővel, Schwechtje Mihály rendezésével ez a Büfé két ablakkal, erre:
http://www.daazo.com/film/8b59e8fa-2e9d-102a-a791-000e2e531ae0/


Szerkesztette és szöveg: Demi
.

Nincsenek megjegyzések: