2009. márc. 10.

Képirodalom - KépMese

.

Afordiziákum

Üdvözöllek idegen! Engedd meg, hogy bemutatkozzak: a nevem csingacsguk. Foglalkozásomat tekintve blogger vagyok, webcímem: csingacsguk.sado-man.com. Szeretem az életet, meg a szexet. Ahogy te is szereted idegen, mivel rám találtál. Ezért rögtön a lényegre térek, ha nem bánod!
Szeretnéd, ha nyakig felhúznám neked a nadrágomat? Mit szeretnél, nő legyek, vagy férfi? Esetleg hermafrodita? Teljesítem a kívánságaidat, ha regisztálsz az oldalon és belépsz a felhasználóneveddel.
Ó, visszatérő vendég vagy, már be is léptél? Remek! Erre teljesen bevadulok! Szia aphrodisiac1234! Felhívom a figyelmedet, hogy a regisztrációd lejárt, ezért meg kell hosszabbítanod, ami 2 euró három centbe kerül.
Látom hogy már át is utaltad az összeget, köszönöm. És változtattál a beállításokon! Igazad van, fő a változatosság! Melleim most csak neked egészen aprók. Szeretem őket birizgálni hatalmas tollam végével. Ma a kedvedért felvettem egy combig érő harisnyát is. szexi, ugye? Képzeld el, hogy ebben a harisnyában izgatom a melleimet a toll végével!
Nono! Álljon csak meg a menet! Hogy lásd a mellbimbómat is, fizetned kell! Vagy rakd fel a banneremet a honlapodra. Bal alsó gomb a jobb oldali menüben! Ez az! Látom, hogy tetszem neked!
Érzed a kezedben aprócska melleimet? Micsoda? Kéred a tollat, szeretnél vele még jobban felizgatni engem? Ha igen kattints a felugró ablakra! Ez az ! Jól csinálod! Látom be vagy gerjedve, te kis huncut! Ha még tovább akarsz lépni, fizess elő az Ultra Sado-Mazo Action Premium Account-ra. Ez csak két euró ötven centbe kerül neked egy hónapra és...
Mi ez! Neee! Nem vagy jó fiú! Jajj, mit csinálsz! Gonosz hekker! Feltörted a forráskódomat...

belépés csingacsguk felhasználónéven_
üdvözöllek a rendszerben csingacskuk,add meg a jelszavad:_
sadoman
jelszó rendben_
Biztos vagy benne, hogy minden adatot törölsz a szerverről (Y/N)_
Y
adatok törölve_
csingacsguk felhasználó nincs többé_
csingacsguk.sadoman.com keresése_
http 404 Nem található

Szöveg: Gramov
.

Nincsenek megjegyzések: