2009. febr. 8.

WeBBazáR - BlogBörze

.

IngyenPia

Mit kapunk egy kiállításmegnyitón a beszéden és a kirakott műalkotásokon kívül? Ingyen piát! Persze nem minden esetben, ami a bejegyzésekből ki is derül. Az Ingyenpia blog egy kiállítás ajánló- és értékelő oldal, egyedi szöveggel és kemény véleménnyel Budapest galérianyitogatásairól. A megnyitó-kukkoló csapat kiállításmegnyitókra jár és nyíltan elmondja benyomásait, ha már mi nem voltunk ott és nem tudtunk benyomni. Személyük megfejthetetlen, nem tudjuk kik ők, ezért jobb, ha vigyázunk, nehogy ott legyenek, ha olyan kiállítást szervezünk, ahol nincs elég bor vagy száraz a pogácsa.
A megnyitók értékelési szempontjai: kaja, pia, társaság, beszéd, hely és egyéb.

"Kaja, pia: A pogácsa szikkadt volt, elég kevés, de nagyon finom. Bornyitogatást a vendégek végezték, egy nagylelkű művésztől nagy pohárral kaptam. Kicsit furcsa ízű volt, ami nekem jutott, lehet, hogy erre mondják azt, hogy dugós, de a sommelier elkavarodott a nagy tömegben. (3/5)
Társaság: A legmagasabb átlagéletkor eddig. Okosfejű, nem sikonyáló unokákkal érkező fodrászillatú nagyik, kedélyes és fitt nagypapik, egész kedvet kaptam, hogy megöregedjek. (3/5)"

Ingyenpia blog: ITT
.

.

Nincsenek megjegyzések: